Foto: LETA

Pašmāju smalkās veļas zīmola "Amoralle" vadītāja Inese Ozola pēc šķiršanās no trešā vīra – miljonāra Gundara Ozola, – bijusi atvērta jaunām attiecībām un nu viņai ir cits dzīvesbiedrs, uzņēmēja atklājusi intervijā žurnālam "Ieva".

Uzņēmēja Inese Ozola ir trīs bērnu māte, aiz muguras viņai trīs šķirtas laulības. Nu jau kādu laiku viņai ir jaunas attiecības – ar vīrieti, kuru, kā saka pati, satika banāli kā lubenēs. Intervijā "Ievai" Ozola pastāsta, ka jaunais partneris nav zinājis, ka viņa ir zīmola "Amoralle" dibinātāja, to uzzinājis tikai vēlāk.

Ozola savu dzīvesdraugu sastapusi kādā kafejnīcā Rīgā, tad vēlreiz nejauši uz ielas, abi sākuši iepazīšanos, un ar laiku izveidojušās arī noturīgas attiecības. Jaunai mīlai viņa bijusi atvērta.

"Esot vienai un bez attiecībām, dzīvē ienāk tāda smeldzes līnija. It kā tas neko nemaina, esmu tāda pati ar vai bez attiecībām, bet tomēr – ir kaut kāda skumīga sajūta. Tā nav nepilnvērtība, jo tas nav saistīts ar manu vērtību, bet ir sajūta, ka it kā nesēžu uz sava krēsla. Savukārt esot attiecībās, tomēr viss kaut kā nostājas savās vietās," spriež uzņēmēja un piebilst, ka bez attiecībām nejūtas līdz galam piepildīta.

Jaunajās attiecībās viņa ir jau ilgāku laiku: "Pēc šķiršanās es biju gadu viena – tas bija grūts, garš gads. Man nepatīk vienai," saka Ozola.

Uzņēmējas bijušais vīrs Gundars Ozols ir tēvs abu 10 gadus vecajai meitai Evai. Ozolu laulība ilga sešus gadus. Pēc šķiršanās Ozols par savu trešo sievu izvēlējās 17 gadus jaunāku dāmu vārdā Marlēna, kura viņam dāvājusi trešo bērnu.

Pilnu interviju lasi 12. aprīļa žurnālā "Ieva" vai portālā Santa.lv!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!