Foto: DELFI/LETA

Populārais pašmāju dīdžejs un "uz laiku" slēgtās raidstacijas "Pieci.lv" muzikālais vadītājs Toms Grēviņš šovasar sabiedrībā parādās kopā ar filmu režisori Lieni Laviņu. Lai gan Grēviņš nav vēlējies publiski apstiprināt, ka pēc laulības šķiršanas atkal ir iemīlējies, viņa draudzene publiskojusi mīlīgu kadru, kurā redzamas abu tuvās attiecības.

Grēviņš ar Laviņu šovasar kopīgi apmeklēja dažādus izklaides pasākumus, tostarp Dziesmu un deju svētkus, taču līdz šim vairījies apstiprināt, ka viņu ar Laviņu saista romantiskas attiecības.
Foto: Privātais arhīvs
Nule pāris kopīgi devies uz Somiju baudīt mūzikas un mākslas pasākumu "Flow festival" Helsinkos. Festivālā tapis kadrs, kuru Laviņa parakstīja ar vārdiem "abi divi", un Grēviņš dod buču savai draudzenei.
Foto: Kadrs no video

2022. gada jūlijā pašmāju dzīvesstila prese vēstīja, ka izjukusi dīdžeja laulība ar blogeri Lauru Grēviņu; šajās attiecībās pasaulē nākuši divi dēli Everts un Edvīns. Grēviņa pēc tam publiski stāstīja, ka lēmums par šķiršanos nav bijis pēkšņs un kopumā viņa savu laulību nevērtē kā neveiksmīgu, neizdevušos. Grēviņu savienībā bijusi laba saskaņa, bet laulības pēdējos gados sievietei bijis tā, ka nemaz negribas nākt mājās. Stāstījumā viņa skaidroja, ka sānsoļi vai krāpšana nav bijis iemesls laulības iziršanai, esot vienkārši izsīkusi mīlestība.

Grēviņu laulība ilga deviņus gadus.

Dīdžeja jaunā draudzene Liene Laviņa ir kino režisore un žurnāliste, kura ieguvusi "Lielā Kristapa" debijas balvu par dokumentālo filmu "Tev, Rūķi!" Laviņa ir Valmieras aktrieru Ineses Ramutes un Jura Laviņa meita, iepriekš viņa bija precējusies ar animācijas režisoru Reini Kalnaelli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!