Foto: F64/Privātais arhīvs
Košās un sirsnīgās latviešu mākslinieces Elitas Patmalnieces jaunais mīļotais ir tetovēšanas mākslinieks, masieris un fotogrāfs Guntars Lūsis, šonedēļ ziņo dzīvesstila izdevums "Kas Jauns", kas pāri saticis Patmalnieces personālizstādes atklāšanā un fiksē to kā abu pirmo kopīgo iziešanu plašākā publikā.

Pērnā gada decembrī Elita Patmalniece intervijā žurnālam "Ieva" atklāja, ka 12 gadus pēc mīļotā Jāņa Groduma nāves viņa ļāvusies jaunām attiecībām. Tobrīd romantiskās attiecības vēl bijušas sākuma stadijā un viņa nevēlējās daudz par tām stāstīt. Vien piebilda, ka dzīvē brīnumi tiešām mēdz notikt.

Izdevums "Kas Jauns" gleznotāju kopā ar viņas jauno vīrieti sastapa izstādes atklāšanā Blīdenē. Kā raksta "Kas Jauns", Patmalniecei blakus ir Guntars Lūsis – tetovēšanas mākslinieks un masieris, arī kaislīgs fotogrāfs. Pāris kopā ceļo pa Latviju un pastaigājas gar jūru, turklāt nesen manīti kādā veikalā, kopīgi iegādājoties mēbeles.

"Viņš ir foršs, smuks vīrietis. Dzīvē jau visādi brīnumi notiek. Tie jaukie brīži ir jāpieņem, jāizdzīvo ar prieku, un tā arī tagad dzīvoju. Man patīk," izdevumam komentējusi Patmalniece, taču neko vairāk par mīļoto vīrieti stāstīt nevēlas.

Jau vēstīts, ka savas iepriekšējās attiecības ar leģendāro "Līvu" mūziķi Jāni Grodumu Patmalniece vienmēr saukusi par brīnumu, kas ar viņu noticis. Abu laimei gan bija īss mūžs – Grodums devās mūžībā 2010. gadā, būdams 52 gadus vecs, atstājot viņu sērās uz ilgiem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!