Foto: Privātais arhīvs
Trīs gadus pēc bildinājuma ar kāzām vainagojusies latviešu basketbolista Aigara Šķēles un viņa bērnu mammas Beātes Katrīnas Zeltiņas mīlasstāsts. Pāris mijis gredzenus 21. jūnijā.

30 gadus vecais sportists jau gandrīz desmit gadus ir kopā ar savu mīļoto sievieti un divu bērnu māmiņu Beāti Katrīnu, un nu pāris savas attiecības noformējis arī oficiāli. Kāzās piedalījās mīlētāju tuvākie cilvēki, tostarp arī basketbolisti Armands Šķēle – līgavaiņa vecākais brālis, Rihards Lomažs un citi.

Lai atmiņas par skaisto dienu būtu pilnīgas, jaunlaulātie ļāvās fotosesijai Rundāles pilī, tur tapa krāšņas un mīlas pilnas bildes. "Līdz Mēnesim un atpakaļ. Mūžīgi," vienu no attēliem parakstījis jaunais vīrs. Pāris arīdzan lustējies ar viesiem prezidenta Jāņa Čakstes dzimtas mājās "Auči".

Šķēles un Beātes Katrīnas Zeltiņas mīlasstāsts aizsākās 2014. gadā. 2018. gadā ģimenē piedzima dēls Adrians, bet 2021. gads nesa meitiņu Šarloti. Basketbolista mīļotā savulaik nopietni aizrāvusies ar dejošanu un savulaik pārī ar Gerdu Ivuškānu bijusi pat Latvijas čempione standarta dejās.

Pēc kāzām izskatīgā brunete pieņēmusi vīra uzvārdu, paliekot arī savā: nu viņa ir Beāte Katrīna Zeltiņa-Šķēle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!