Foto: F64/Publicitātes foto
Pārdošanā nonācis smalks trīsstāvu nams Mežaparkā, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve". Šajā mājā dzīvoja režisors Uldis Cipsts, kurš figurē kriminālprocesā par iespējamu seksuālu varmācību pret nepilngadīgu meiteni. Cipsts ar ģimeni pārcēlies uz Spāniju, bet viņa māja nopērkama par pusotru miljonu eiro.

Jūnija sākumā 17 gadus veca filmēšanas komandas dalībniece Cipstu vainoja seksuālā varmācībā, Valsts policija uzsāka izmeklēšanu, bet pats režisors vēlāk izdzēsās no sociālajiem tīkliem un no Latvijas aizbrauca.

Kā vēsta "Privātā Dzīve", Cipsts tagad dzīvo pie Vidusjūras Spānijā. Viņš izdevumam komentējis: "Man nav bail no izmeklēšanas, man ir bail no tā, ka sabiedrisko viedokli nevarēs mainīt atpakaļ un es nekad vairs nevarēšu filmēt Latvijā neko."

Atgādinām, ka režisora mājā tika filmēts seriāls "No naida līdz mīlestībai", bet pēc skandāla Cipsts tika atstādināts no darba pie šī seriāla.

Viņa nams, kas izlikts pārdošanā, daudzkārt izmantots Cipsta seriālu tapšanā. Tā ir 1908. gadā celta 12 istabu māja, kuru Cipstu pāris pirms astoņiem gadiem atjaunoja. Sludinājumā teikts: "Bijusī Šveices vēstniecības rezidence ar autentisku interjeru, kurā saglabātas un profesionāli restaurētas visas vēsturiskās detaļas."

Kā raksta izdevums, savulaik Cipsts tik lielu māju izvēlējies, jo ģimenē aug pieci bērni. Namā ir četras guļamistabas, trīs vannasistabas, četras iekšējās kāpnes, sauna. Vairākām istabām ir izeja uz balkonu.

"Latvia Sotheby's International Realty" pārdošanas speciāliste Ingrīda Pīlādze portālam "Delfi" precizēja, ka konkrētais īpašums pārdošanā ir jau labu laiku: "Šo skaisto īpašumu Mežaparkā jau tirgojam vairāk nekā 2,5 gadus, šajā laikā tam ir bijuši vairāki interesenti gan no Latvijas, gan Amerikas. Katru nekustamo īpašumu pārstāvam kā mājokli, kuram meklējam īsto pircēju, atdalot to no īpašnieku privātās dzīves līkločiem."

Ģimenes mājas cena: 1 500 000 eiro.

Pilns raksts izlasāms 29. augusta žurnālā "Privātā Dzīve"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!