Foto: Privātais arhīvs

Kantrīgrupas "Klaidonis" solista Māra Slokas meita dziedātāja Evija Sloka nu jau daudzus gadus dzīvo ārzemēs. Pērn viņa tika bildināta, Slokas mīļotais – specvienības policists Niks Valeriuss – lūdza dziedātājas roku, taču šovasar ieplānotās kāzas nenotiks, raksta izdevums "Kas Jauns".

Pēc bildinājuma dziedātāja publiski vēstīja, ka kāzas gribētu svinēt Latvijā un pēc visām tradīcijām. Slokas mīļotais amerikānis jau vairākkārt viesojies Latvijā, izveidojis arī sirsnīgas attiecības ar līgavas ģimeni.

Tomēr kāzas nu ir pārceltas. Kā raksta "Kas Jauns", kāzām bija jānotiek augusta beigās, tomēr mīlētāji nav paspējuši visu iecerēto, tāpēc laulības pārceltas uz tālāku nākotni. "Šogad tikai izvēlēsimies viesu namu, un es ceru, ka "Amoralle" uzšūs man kāzu kleitu," saka dziedātāja. Šobrīd viņa uzturas savā mītnes zemē ASV.

Sloka jau trīs gadus ir kopā ar Niku Valeriusu. Par iepazīšanos ar Niku Valeriusu māksliniece stāsta: "Pārvācos uz jaunu pilsētu pēc dzīves Ņujorkā. Tur nevienu nepazinu. Izdomāju pastrādāt vietējā kafijas veikalā, lai iegūtu jaunus draugus. Tad arī iepazinos ar Niku – viņš tur reizēm atnāca pēc kafijas un diezgan ātri uzaicināja uz randiņu," pirms trim gadiem žurnālam "Kas Jauns" atklāja Evija.

Iepriekš viņa bija precējusies ar itāļu izcelsmes amerikāņu puisi Frančesko Reu, pārejot viņa uzvārdā. Evijas Reas laulība gan piedzīvoja fiasko, un 2020. gadā viņa pat prātojusi par pārcelšanos atpakaļ uz Latviju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!