Foto: Privātais arhīvs
Angļu popmūzikas zvaigzne, skandalozo slavu guvušais Sems Smits pēc godam nospēlēta šova "Positivus" festivālā svētdien pabaudījis Latvijas lauku āres un, spriežot pēc paša publiskotā sociālajos tīklos, viņu valdzinājis arī spēcīgais lietus, kas svētdienas vakarā veldzēja zemi pēc sutīgas dienas.

Ar "Grammy" godalgotais mākslinieks savā "Instagram" profilā paudis pateicību visiem Rīgas festivāla viesiem, "Positivus" nosaucot par jautru dumpi: "Paldies par enerģiju," pauda Smits. Mūziķis arī komplimentēja pūļa spēju eleganti dziedāt viņam līdzi:

View this post on Instagram

A post shared by SAM SMITH (@samsmith)

Bet pirms aizbraukšanas no Latvijas dziedātājs ļāvies arī latviskas ainavas baudīšanai – viņš pozējis gan vārpu fonā, gan nobildējis vakara saulīti, kas spraucas aiz tumšziliem lietus mākoņiem. Un arī pati lietusgāze Smitam škitusi publikācijas vērta – to viņš pat nofilmējis, ļaujot saviem teju 15 miljoniem "Instagram" sekotāju ieklausīties Latvijas dabā:

View this post on Instagram

A post shared by SAM SMITH (@samsmith)

"Delfi" jau vēstīja, ka šobrīd pasaulē aktuālais Sems Smits bija viens no centrālajiem šā gada "Positivus" viesiem, sniedzot augstvērtīgu koncertu. Līdz ar Smitu uz Latviju bija devusies apmēram 50 cilvēku kupla mākslinieku komanda.

Joprojām pieejams tiešraides arhīvs – apskatīt fotogrāfijas un lasīt "Delfi" komentārus no koncerta var šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!