Foto: Publicitātes foto
Komunikācijas aģentūra "Olsen+Partners" sava rebrendinga ietvaros pagalmā Alberta ielā nule sarīkojusi kokteiļballīti sev pašiem, sadarbības partneriem un aicinātajiem viesiem. Aģentūra kopš 2005. gada strādāja ar nosaukumu "A.W.Olsen & Partners", bet nu tas nedaudz mainīts.

Kā portālam "Delfi" uzsver paši tēla pucēšanas profesionāļi, "Olsen+Partners" līdz šim bijusi varen veiksmīga dažādu prestižu apbalvojumu iegūšanā – tā esot ne tikai titulētākā aģentūra Latvijā, bet arī visā Baltijā. Aģentūras dibinātāja Olga Kazaka uzskata, ka "visi ceļi ved uz "Olsen", un 18 gadu laikā uzticamie klienti to novērtējot. Aģentūra veido dažādas kampaņas un sadarbojas ar ietekmīgiem zīmoliem.

Ballītē par godu rebrendingam klāt bija tēla pucētāju draugi un lieldraugi, bet par atmosfēru rūpējās Mārtiņš Kapzems un Andris Bulis. Viesu vidū bija aktrise un dziedātāja Vita Baļčunaite, uzņēmējs un mentors Enno Ence, grima māksliniece Jana Kozlova, TV raidījumu vadītāja Grēta Peide, menedžere Santa Kola, psihologs Mihails Labkovskis, uzņēmējs Vladislavs Korjagins un citi.

Aģentūra joprojām pieder tās līdzdibinātājiem un partneriem Gintam Lazdiņam un Olgai Kazakai. Bet jaunā zīmola "Olsen+Partners" juridiskā persona saglabāsies nemainīga — SIA "PR Kvadrāts".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!