Foto: Kadrs no video
Lai gan publiski saucis sevi par no attiecībām brīvu puisi, hokejistam Kasparam Saulietim tomēr ir romantiska rakstura attiecības, turklāt ilgāk nekā pusgadu. Sportists iepriekš sūkstījās, ka viņam nesokas ar nopietnu attiecību dibināšanu, jo visas satiktās sievietes esot dzīves salauztas un nespējīgas tikt galā ar savām iepriekšējām attiecībām.

36 gadus vecā Saulieša "periodiskā" draudzene ir skaistumkopšanas salona saimniece Zane Anuškeviča. Ne viens vien Saulieša sekotājs pamanījis, ka gaišmatainā Zane izskatās neparasti līdzīga Saulieša šķirtajai sievai Katrīnei, kura šomēnes iestūrēja laulības ostā otrreiz.

Spriežot pēc viņa paša publiskotā, Saulietis ar Zani satiekas ne pārāk regulāri, un visas viņu tikšanās iezīmē romantiska nots. Tā, piemēram, ziemā pāris bija devies ceļojumā uz Prāgu un nevairījās "Instagram" īsajos video parādīt arī bučošanos Prāgas vecpilsētas ielās. Savukārt nesen abi satikās viesnīcā "Rixos" kādā kūrortā. Vēl biežāk abi redzēti, vakariņojam Rīgas restorānos un šad tad pārītis dodas uz kādu viesu namu tepat Latvijā.

Jau vēstījām, ka dienu pēc savas bijušās sievas Katrīnes kāzām Saulietis "Instagram" tiešraidē vaļsirdīgi runāja par savu mīlas dzīvi, vairākkārt uzsverot, ka ir brīvs vīrietis un cer satikt savas dzīves īsto mīlestību, taču tam ir šķēršļi tieši satikto sieviešu dēļ – viņas visas esot nule šķīrušās, aizņemtas ar bērniem, uzreiz grib viņa fundamentālu iesaistīšanos ģimenes dzīvē, kā arī nav spējušas tikt pāri savām iepriekšējām attiecībām.

Arī Zane Anuškeviča ir māmiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!