Foto: Privātais arhīvs
Dziedātāja un modele, grupas "Pussycat Dolls" dalībniece Nikola Šērzingere nule saderinājusies – viņa pieņēmusi bildinājumu no sava ilggadējā drauga, bijušā regbija spēlētāja Toma Evansa, raksta medijs "Page Six".

44 gadus vecajai Šērzingerei šīs būs pirmās laulības mūžā. Viņas privātā dzīve iepriekš bijusi bagātīga, taču neviens no kavalieriem daiļavu tā arī nav apprecējis.

Bildinājums izskanējis otrdien. Evanss lūdzis Šērzingeres roku pludmalē Havaju salās – nometoties uz ceļa un pasniedzot dimanta gredzenu. "Es teicu jā," fotogrāfijas no romantiskā brīža paraksta pati dziedātāja. Viņus sveikuši arī pasaulē zināmi ļaudis – Naomi Kempbela, Rebela Vilsone, kā arī citas R&B dziedātājas.

Šērzingeres topošais vīrs ir sešus gadus jaunāks par viņu. Kāds pāra pazinējsi "Page Six" izteicies, ka Evanss un Nikola jau labu laiku runājuši par kopīgu nākotni un esot priecīgi, ka sapnis pārvērtīsies realitātē.

Abi ir kopā kopš 2019. gada, kad iepazinās šova "X Faktors" pārraidē: viņa bija šova tiesnese, bet Evanss dziedāja kādā puišu grupā. Pāris par savām attiecībām publiski pavēstīja 2020. gada sākumā.

Iepriekš Šērzingere bija pazīstama kā Pirmās formulas pilota Luisa Hamiltona mīļotā. Viņi bija kopā sarežģītās attiecībās no 2007. līdz 2015. gadam. Pēc tam Šērzingere sagāja kopā ar bulgāru tenisistu Grigoru Dimitrovu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!