Foto: Vida Press

Holivudas siržulauzējs Leonardo Dikaprio pēc šķiršanās no modeles Kamilas Morones meitenes maina kā zeķes. Tomēr viņa jaunākā aizraušanās iezīmē, iespējams, nopietnāku attiecību sākumu, jo ar izskatīgo Viktoriju Lamasu aktieris
ticies jau četras reizes nepilna mēneša laikā, vēsta ASV tabloīdi.

Viktorija Lamasa ir 23 gadus veca (kā zināms, Dikaprio draudzenes lielākoties nepārsniedz 25 gadu slieksni) modele, kura galvenokārt zināma kā meita Lorenco Lamasam – aktierim no savulaik populārā seriāla "Renegāts".

48 gadus vecais Dikaprio ar jauniņo daiļavu kopā sagaidīja Jauno gadu uz jahtas Seintbārtā, bet iepriekš abi kopā "pieķerti" restorānos un ar draugiem citviet. Tik bieža vienas konkrētas dāmas satikšana varētu liecināt, ka siržulauzējs jaunietē patiešām ieskatījies.

Notiekošo gan nav komentējis nedz viens, nedz otrs. Dikaprio senāk izteicās, ka ar Viktoriju Lamasu esot tikai draugi, tomēr biežās tikšanās, tostarp gaužām romantiskas, stāsta par ko citu.

Tomēr izteicies ir Viktorijas tēvs Lorenco Lamass. Viņš medijam "New York Post" atklājis, ka ir "satriekts". "Domāju, ka viņi sāka tikties pagājušajā mēnesī. Nezinu, kādos apstākļos, bet tā viņa man teica," skaidro Lamass un piebilst, ka zina, ka Viktorijai Leonardo ļoti patīkot.

Dikaprio pērnā gada augustā izšķīrās ar modeli Kamilu Moroni, ar ko kopā bija piecus gadus. Šķiršanās notika burtiski mirkli pēc viņas 25. dzimšanas dienas. Visas nākamās Leo draudzenes lielākoties bija jaunākas par 25, un arī Viktorijai Lamasai ir tikai 23.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!