Foto: Privātais arhīvs

Elīna Fūrmane, pazīstama arī kā Dj Ella, nesen saderinājusies ar savu mīļoto vīrieti, ar kuru draudzējas jau trešo gadu. Lai gan ar kāzām viņa nesteidzas, Fūrmane šovā "Slavenības bez filtra" parādījusi savu grezno gredzentiņu un aptuveni aplēsusi tā vērtību.

36 gadus vecās Fūrmanes pirkstu rotā skaists gredzentiņš ar briljantu. Precīzu tā vērtību viņa gan neatklāj, taču drosmīgi teic: par gredzena cenu Latvijā varot nopirkt vienu veselu māju – gredzena vērtība esot šajā amplitūdā.

Jau vēstījām, ka Fūrmane nekad nav bijusi pamatīgu kāzu un baltās kleitas fane, un arī ar savām kāzām nesteigšoties, vismaz viņas rīcībā nav ziņu, ka mīļotais vīrietis jau ko konkrētu ieplānojis.

Viņasprāt, svarīgāk par kāzām ir cieņa un mīlestība mīlētāju starpā, un savienībā ar 50 gadus veco Nati Ella jūtas droši un labi. Intervijā "YouTube" kanālam "Generation Famous" Fūrmane arīdzan atklāja, ka šajā laulībā vēlas vismaz vienu mazuli. Vai pāris paliks dzīvot Amerikā, nav droši zināms, jo viņus valdzinot arī Francija.

Fūrmanei gaidāmās laulības nebūs pirmās mūžā. Jau 2012. gada aprīlī Ella apprecējās Ronaldu Čaku Heisu, un šīs attiecības mākslinieces dvēselē atstāja dziļu, sāpīgu nospiedumu. Izrādījās, ka vīrs ir vardarbīgs, un laulību drīz nācās šķirt, bet Ella vēl ilgi pēc tam nespēja brīvi runāt par sāpīgo pārdzīvojumu.

Pēc tam viņa bija kopā ar savu priekšnieku Deividu Aragolu, taču arī šīs attiecības izira.

Iepriekš, dzīvojot Latvijā, Ella vairākus gadus bija kopā ar Miku Ozoliņu – šīs attiecības izjuka, kad Ozoliņš ieskatījās aktrisē Agnesē Zeltiņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!