Foto: Kadrs no video
Bijusī bārmene, tagad mājsaimniece Gita TV šovā "Stila patruļa" atvadījās no saviem "nāriņas" cienīgajiem matiem – ar vieglu rokas vēzienu tos viņai nogrieza šova friziere Silga Pīlāne.

Ērtības labad 41 gadu vecā rīdziniece Gita savus gadiem lolotos matus nēsā saņemtus copē. Tas nešķiet pieņemami frizierei Silgai, kura uzskata, ka tad gariem matiem tā īsti nav jēgas. Pārvērtību komanda izvēlējās radikālu risinājumu – Gitas matus, kas sniedzas līdz dibenam, nogriezt apmēram līdz pleciem.

Kā skaidro šova radošā komanda, sievietes garo matu gali bijuši neveseli, turklāt nošņāpto kodaļu varēs tālāk ziedot smagi slimu bērnu parūkām. Stilistu mērķis bijis Gitu sapost atbilstoši viņas vecumam. "Meitenes, jūs padarījāt fantastisku un kolosālu darbu," frizierei un grima meistarei teica šova vadošais stilists Aleksandrs Pavlovs.

Pavlovs par Gitas jauno matu griezumu pauda sajūsmu: "Matus var audzēt kaut desmit gadus un kaut līdz celim, taču tiem nav nekādas vērtības, ja mati nav kopti. Griežam nost! Labs griezums, laba lūpukrāsa, labi apavi – un viss!"
Foto: Kadrs no video

Lai gan šova varonei jaunais griezums šķita "jauks", viņa teica, ka nāksies pie tā pierast, jo šādu matu griezumu tomēr nebija iedomājusies kā savu sapņu frizūru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!