Foto: Jassu Hertsmann/Delfi Meedia

Pirmdien, 8. jūlijā, "Arēnā Rīga" izskan kanādiešu rokmūziķa Braiena Adamsa (Bryan Adams) koncerts, kas notiek koncertturnejas "So Happy It Hurts" ietvaros. Tā kā mūziķis pats apstiprina, kuras fotogrāfijas mediji drīkst un nedrīkst publicēt, bildes no šīvakara koncerta "Arēnā Rīga" portālā "Delfi" tiks publicētas vēlāk.

Mākslinieka vērienīgā turneja sākusies ASV un šobrīd turpinās Eiropā, piemēram, rītvakar mūziķis jau būs dzirdams Lietuvā. Svētdien, 7. jūlijā, mūziķis bija uzstājies Tartu, Igaunijā.

Turnejai dots Braiena Adamsa piecpadsmitā studijas albuma "So Happy It Hurts" nosaukums, to pandēmijas laikā pilnībā radījis pats mūziķis, un tajā ir iekļautas 12 dziesmas, kuras viņš ierakstījis, spēlējot dažādus instrumentus.

Braiens Adamss pasaules slavu guva 80. gados ar romantiskām roka balādēm un enerģiskiem softroka hitiem: "(Everything I Do) I Do It For You", "Can't Stop This Thing We Started", "Summer of '69", "Heaven" un citiem. Viņš sadarbojies ar popmūzikas augstākās raudzes māksliniekiem, sākot no Bārbras Streisandes, Bonijas Raitas, Stinga, Roda Stjuarta un Tīnas Tērneres līdz pat mūsdienu zvaigznēm, kā Eds Šīrans un Teilore Svifta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!