Foto: Kārlis Dambrāns/DELFI

Pirmdien, 8. jūlijā, "Arēnā Rīga" izskanēja kanādiešu rokmūziķa Braiena Adamsa (Bryan Adams) koncerts, kas notika koncertturnejas "So Happy It Hurts" ietvaros.

Mākslinieka turneja sākās jau 2022. gadā un šobrīd turpinās Eiropā un Kanādā. Tai ir dots Braiena Adamsa piecpadsmitā studijas albuma "So Happy It Hurts" nosaukums – šo 12 dziesmu lielo ierakstu pandēmijas laikā, spēlējot dažādus instrumentus, pilnībā radījis pats mūziķis.

Braiens Adamss pasaules slavu guva 80. gados ar romantiskām roka balādēm un enerģiskiem softroka hitiem: "(Everything I Do) I Do It For You", "Can't Stop This Thing We Started", "Summer of '69", "Heaven" un citiem. Viņš sadarbojies ar popmūzikas augstākās raudzes māksliniekiem, sākot no Bārbras Streisandes, Bonijas Raitas, Stinga, Roda Stjuarta un Tīnas Tērneres līdz pat mūsdienu zvaigznēm, kā Eds Šīrans un Teilore Svifta.

Kā norādīja FBI, Rīgas koncerta rīkotāji, Braiena Adamsa unikālās uzstāšanās ir padarījušas viņu par vienu no labākajiem mūsdienu rokmūzikas māksliniekiem pasaulē. "Viņa balss un izpildījuma neticamā dinamika, mijiedarbība ar faniem, enerģija un ārkārtīgi aizraujošā skatuves klātbūtne – visi, kas redzējuši Adamsa koncertus vēl ilgi runā par viņa uzstāšanos un piedzīvotajām sajūtām. Mūziķis turpina piedāvāt augstākā līmeņa mūziku un koncertus jau vairāk nekā 40 gadu," vēstīja koncerta rīkotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!