Foto: Kadrs no video, Capital Pictures/Scanpix/LETA

Jūlija sākumā latviešu reperis, mūziķis rolands če publicēja singlu "dzīve tāda". Tā videoklips platformā "YouTube" piecu dienu laikā skatīts jau gandrīz 30 tūkstošu reižu un tagad ir pamanīts arī ārzemēs – to sociālajā medijā "Instagram" augsti novērtēja slavenais ASV reperis Riks Ross (Rick Ross).

9. jūlija vakarā (pēc Latvijas laika) Riks Ross "Instagram" publicēja "stāstu", kurā redzams rolanda če videoklipa reklāmas rullītis. Tam ASV reperis pievienoja uguns emocijzīmi, tādējādi parādot, ka latviešu mūziķa darbs viņam ļoti paticis. Rikam Rosam "Instagram" platformā ir vairāk nekā 20 miljonu sekotāju.

"Dziesmas vēstījums ir salīdzinoši lakonisks, no vienas puses tas stāsta par dzīves svinēšanu, bet tajā pašā laikā dziesmas rakstīšana man lika aizdomāties, vai nereti aiz šīs svinēšanas izkārtnes neslēpjas aizmiršanās un citas problēmas," par dziesmu saka rolands če. "Man šķiet, ka dziesmas saldsērīgais tonis komplimentē šādu vēstījumu."

"dzīve tāda" mūzikas video ir filmēts Bruknas muižā, tā režisors ir rolands če, producente Terēza Tīna Treija.

rolands če ir reperis, dziesmu autors un producents no Talsiem, kurš ar mūziku nodarbojas jau vairāk nekā desmit gadu, profesionālāk tai pievēršoties 2016. gadā. Mūzikā darbojas gan kā solo mākslinieks, gan vairākos kopprojektos, tai skaitā repa apvienībā "Banda Banda". 2022. gadā izdotais rolanda če solo albumu "visurgājējs" ieguvis "Zelta Mikrofona" balvu kategorijā "Labākais Hip-Hop albums".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!