Foto: Publicitātes foto

Dažas dienas pirms šī gada "Positivus" festivāla sākuma, tā programmā veiktas pēdējās izmaiņas. Kā sociālajā medijā "X" ziņo festivāla rīkotāji, sestdienas, 20. jūnija, vakarā garāku koncertu apsolījis sniegt Džeisons Derulo, savukārt uz otras lielākās – "Lielvārdes" – skatuves piektdienā uzstāsies duets "Olas".

Popzvaigzne Džeisons Derulo, kurš ir viens no šī gada "Positivus" galvenajiem māksliniekiem, pagarina uzstāšanos līdz pusotrai stundai un sestdienas naktī uz "LMT" skatuves uzstāsies no pulksten 23.30 līdz 01.00. Viņa šovu papildinās dejotāju duets "Les Twins", kas uzstājušies arī kopā ar dziedātāju Bejonsi.

Džeisons Derulo ir pierādījis sevi kā vienu no dinamiskākajiem, populārākajiem dziedātājiem un deju hitu veidotājiem globālajā popmūzikā. Viņa koncerti ir slaveni ar iespaidīgu deju šovu, kas piepildīts "ar hitiem, karstiem ritmiem un pozitīvu enerģijas lādiņu".

Savukārt dueta "Olas" uzstāšanās ir pēdējais papildinājums šī gada "Positivus" programmā. Viņi uz "Lielvārdes" skatuves kāps piektdien, 19. jūlijā, pulksten 18.

Repa duets "Olas" radies kā humora projekts 2014. gadā, apvienojoties kādreizējiem kursabiedriem Žanim Pavlovskim un Arvim Reikam. Dueta jaunākais albums "Svarīgākais notikums Latvijas pop-hiphopā" iznāca 2023. gadā, bet šogad "Olas" ar koncertu "Palladium" nosvinēja desmitgadi.

"Delfi" jau vēstīja, ka šonedēļ uzstāšanos "Positivus" atcēla hip-hopa mākslinieks Ski Mask The Slump God un grupa "Royel Otis".

Jau ziņots, ka 16. "Positivus" Lucavsalā notiks 19. un 20. jūlijā. Festivāla galvenie mākslinieki šogad ir popzvaigzne Džeisons Derulo, reperis Offset, kā arī grupa "Nothing butr Thieves".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!