Foto: Patriks Pauls Briķis/DELFI

"Mūs var saukt jebkā – par grupu, apvienību vai duetu," saka Braiens un Marta no "Vēstulēs". Talantīgie jaunieši kļuva par šī gada TV konkursa "Supernova" lielo atklājumu un jau šovasar uzstājas "Positivus" festivālā. Tas ir arī pats pirmais festivāls, kurā abi mūziķi tiekas ar publiku pēc spožā starta Latvijas Eirovīzijas atlasē. Līdz šim abi šādos pasākumos bijuši apmeklētāji, nu pienākusi kārta būt uz skatuves.

Festivālā duetam uz skatuves pievienojās hip-hopa mākslinieks Fiņķis, lai kopīgi izpildītu dziesmu "Kā pavadīt jaunību". Tāpat "Vēstulēs" klausītājus pārsteidza ar divām pavisam jaunām dziesmām.

Šīs vasaras sākumā "Vēstulēs" iesildīja grupas "Laika suns" koncertu "Palladium", savukārt šoreiz viens no "Laika suņa" dalībniekiem – ģitārists Elvijs Pārpucis – pievienojās duetam "Vēstulēs" kā viens no pavadošā sastāva mūziķiem.

Abi jaunie mūziķi atklāj, ka, neskatoties uz digitālo laikmetu, gan paši ar savu roku rakstījuši vēstules, gan arī tādas saņēmuši. Marta gan atzīst, ka pēdējo reiz, kad pati būtu ar roku rakstījusi vēstuli, savukārt Braiens norāda – ar roku rakstītas zīmītes un svētkos rakstītas kartītes arī skaitās.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!