Foto: LETA

Neskaties uz stipro vēju un lietu, kā arī drēgnajiem laikapstākļiem, pirmdien, 29. jūlijā, Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā notiks krievu aktiera Daņilas Kozlovska koncerts – monoizrāde, liecina koncertzāles sociālajos medijos publicētā informācija. To, ka uzstāšanās notiks, pasākumu norises vietai apstiprinājuši organizatpri no "Art Forte".

Kā liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze, vakarpusē lietus mitēsies, bet gaisa temperatūra būs ap +18...+19 grādiem.

Jau vēstīts iepriekš, Latviju aizvadītajā naktī sasniedza stipras lietusgāzes un vēja brāzmas. Rīgā pirmdienas rītā un priekšpusdienā lauztu koku un applūdušu ielu dēļ ir traucēta transporta kustība. Postījumi ir skāruši arī Jūrmalu. Tiek prognozēts, ka lietus turpināsies līdz pēcpusdienai un vēja stiprums vēl var pieaugt.

Jau vēstīts, ka krievu aktieris Daņila Kozlovskis Latvijā viesosies ar programmu "Frank". Tā ir atsauce uz slavenā amerikāņu estrādes mākslinieka Frenka Sinatras vārdu. Sinatra ir Daņilas Kozlovska elks, un viņa dziesmas ir iestudējuma galvenā odziņa, iepriekš vēstīja koncerta rīkotāji. No otras puses, pats vārds "frank" angļu valodā nozīmē "atklāts, godīgs". Muzikālās monoizrādes laikā aktieris dalīsies unikālās atmiņās par savu bērnību un mācībām Kronštates jūras korpusā, pastāstīs par savu pirmo mīlestību un elkiem, kurus apbrīnojis jaunībā.

Daņila Kozlovskis (1985) ir starptautiski zināms krievu teātra un kino aktieris. Muzikālā monoizrāde "Frank" ir viņa jaunākais veikums, ar kuru mākslinieks uzstājas daudzviet Eiropā. Aktieris 2022. gada 27. februārī sociālajos medijos publiski nosodīja Krievijas uzsākto karu Ukrainā nosauca notiekošo par katastrofu un aicināja to pārtraukt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!