Foto: Nils Vilnis

Trešdien, 31. jūlijā, no pulksten 18 līdz 22 Rīgā, Ventspils ielā 50 notiks biedrības "Tavi draugi" pirmais šovasar rīkotais labdarības koncerts "Angāra saulrieti". Tajā uzstāsies grupas "Astro'n'out" un "Muud", kā arī spēlēs DJ Ķilkuts.

Ieeja koncertā ir par ziedojumiem, kas tiks novirzīti maskēšanās tīklu pīšanas materiāliem Ukrainas bruņotajiem spēkiem, portālu "Delfi" informē biedrības pārstāve Agnese Ruberte.

Labdarības biedrībā "Tavi draugi" vismaz trīs reizes nedēļā notiek maskēšanās tīklu pīšanas darbnīcas, kurās pēc Ukrainas karavīru pieprasījuma no speciāla auduma top dažāda izmēra maskēšanās tīkli. To galvenā funkcija ir paslēpt no agresora tehniku, munīciju, automašīnas un humāno preču kravas. Gatavie maskēšanās tīkli ar "Tavi draugi" brīvprātīgo un sadarbības partneru palīdzību tiek nogādāti Ukrainas aizstāvjiem tieši rokās. "Angāra saulrietu" koncerta apmeklētājiem būs iespēja piedalīties maskēšanas tīklu pīšanas darbnīcā biedrības "Tavi draugi" brīvprātīgo vadībā.

Mazākajiem koncerta apmeklētājiem paredzētas atrakcijas kopā ar "Smaidu darbnīcu" un "Getparty.lv", koncerta laikā darbosies kafejnīca, labdarības grāmatu iegādes punkts un "Tavi draugi" dizaina līnijas veikals, kur par ziedojumiem varēs iegādāties Latvijas un Ukrainas tematikas suvenīrus.

Nākamais "Angāra saulrietu" koncerts notiks 28. augustā un tā mākslinieki tiks izziņoti augusta laikā.

Biedrība "Tavi draugi" labdarības koncertu sēriju "Angāra saulrieti" aizsāka 2023. vasarā ar mērķi vākt ziedojumus Ukrainas atbalstam. Pērn rīkotajos trīs labdarības koncertos kopā tika saziedoti teju 29 000 eiro un simtiem Ukrainas karavīriem, civiliedzīvotājiem un viņu četrkājainajiem draugiem noderīgu lietu un produktu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!