Foto: Aiga Rēdmane

Grupa "Instrumenti" augustā laidīs klajā savu jauno albumu "Runā Rīga". Tā prezentācija notiks 22. augustā īpašā dzimšanas dienas koncertā Rīgas Cirkā.

Kā vēsta grupas menedžere Līva Pētersone-Kļaviņa, pasākuma formāts būs īpaši veidots, lai radītu intīmu un ciešu saikni starp grupu "Instrumenti" un klausītājiem. Ne tikai koncerts, bet arī stāsti par albuma tapšanas procesu dos iespēju ielūkoties albuma radīšanas aizkulisēs un izprast "Instrumenti" radošo ceļu. Pēc pasākuma būs iespēja neformālā gaisotnē tikties ar grupas mūziķiem, kā arī iegādāties jauno albumu vinila plates formātā. Iepriekšpārdošanā – kopā ar ieejas biļeti – albums iegādājams par īpašu cenu.

"Rīgas Cirka vēsturiskā un maģiskā ēka, kur "Instrumenti" kopā ar režisoru Kasparu Rogu radīja albuma pirmā singla "Runā Rīga" video klipu, ir lieliska vieta šim svinīgajam notikumam, un tā palīdzēs "Instrumentiem" uzburt neaizmirstamu muzikālo pieredzi," vēsta Pētersone-Kļaviņa.

Atgādinām, ka 26. oktobrī "Instrumenti" par godu jaunajam albumam "Arēnā Rīga" rīkos vērienīgu koncertšovu. Biļetes, tāpat kā uz šo pasākumu, pieejamas "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās un instrumenti.in.

Sadaļā "Atlaides kods" norādot savu "Instrumenti" "Arēnas Rīga" biļetes ID kodu, Rīgas Cirkā pasākuma ieejas biļete lētāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!