Foto: DELFI

Atcelts Latvijai nevēlamo personu sarakstā iekļautā gruzīnu izcelsmes Krievijas dziedātāja Iraklija Pirchalava koncerts Rīgā, liecina informācija tīmekļvietnē "bilesuserviss.lv".

2. augustā klubā "First Club" bija paredzēts Pirchalava koncerts, kuru organizēja uzņēmums "EWT Osta". Tīmekļvietnē "bilesuserviss.lv" šī koncertu biļešu īpašniekiem tiek piedāvāta iespēja apmeklēt grupas "Splin" koncertu, kas 6. augustā notiks "Wondersalā".

Jau vēstīts, ka otrdien, 30. jūlijā, ārlietu ministre Baiba Braže (JV) nolēma iekļaut dziedātāju Latvijai nevēlamu personu sarakstā. Ministre "X" norādīja, ka Krievijas dziedātājam noteikts aizliegums ieceļot Latvijā uz nenoteiktu laiku.

Publiskajā telpā dziedonim veltīti pārmetumi, ka viņš nav nosodījis Krievijas iebrukumu Ukrainā un turpina darbību izklaides nozarē Krievijā.

"Firmas.lv" norādīts, ka uzņēmuma "EWT Osta" valdes locekle ir Patrīcija Trušina. 2022. gadā uzņēmuma apgrozījums bija 2500 eiro, savukārt peļņa - 2335 eiro. 2023. gadā uzņēmums strādājis ar zaudējumiem 105 eiro apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!