Foto: Linda Siliņa/DELFI

Sestdienas, 3. augusta, naktī izskanējis festivāls "Summer Sound" Liepājā. Pasākuma kulminācija un reizē arī noslēgums bija vācu dīdžeja Robina Šulca uzstāšanās uz "Summer Sound" galvenās skatuves, savukārt uz "Flor De Cana" skatuves festivāla pūli dancināja somu Eirovīzijas zvaigzne Käärijä.

Somu sensācija Käärijä ar dziesmu "Cha Cha Cha" pārstāvēja Somiju Eirovīzijas dziesmu konkursā 2023. gadā. Viņa enerģiskais izpildījums un deju ritmi iekaroja cilvēku sirdis visā pasaulē, un dziesma ieguva pirmo vietu skatītāju balsojumā. Arī Liepājā Käärijä uzstāšanās bija viens no festivāla otrās dienas spilgtākajiem priekšnesumiem.

Kopumā uz četrām "Summer Sound" skatuvēm uzstājās vairāk nekā 60 dažādi mākslinieki.

Festivāla organizators Uldis Pabērzis pauž gandarījumu par šī gada festivāla norisi: "Esmu priecīgs un pateicīgs gan apmeklētājiem, gan dalībniekiem un, it īpaši, visai festivāla rīkotāju komandai par paveikto! Daudzveidīgais mūzikas piedāvājums un dažādās izklaides iespējas ir vienmēr raksturojušas "Summer Sound" festivālu un, acīmredzot, to novērtē arī apmeklētāji, jo arī pēc šī gada varam teikt, ka "Summer Sound" ir apmeklētākais un krāšņākais pludmales festivāls Baltijā."

Jau vēstīts, ka "Summer Sound" šogad notika 2. un 3. augustā. Uzreiz pēc šī gada festivāla noslēguma jau ir zināmi nākamā gada datumi – 2025. gadā Liepājas pludmale un "Summer Sound" apmeklētājus gaidīs 1. un 2. augustā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!