Foto: Patriks Pauls Briķis/DELFI

Pirmdienas, 12. augusta, vakarā pārpildītā VEF kvartālā zem klajas debess uzstājās popzvaigzne, hita "I Like the Way You Kiss Me" izpildītājs Artemas no Lielbritānijas. Koncertu iesildīja pašmāju grupa "YŪT", kas nule laidusi klajā jaunu dziesmu "Pamosties".

Artemas plašu popularitāti ir iekarojis ar jau minēto "I Like the Way You Kiss Me", kā arī lipīgo "TikTok" hitu "If You Think I’m Pretty".

Kopš 2023.gada maija Artemas katru mēnesi patstāvīgi izdod jaunas dziesmas, tiešsaistē veidojot attiecības ar savu auditoriju un koncentrējoties uz fanu bāzes veidošanu. Viņa jaunākais singls ir "Cross My Heart", kas 24 stundās sasniedza 500 tūkstošu klausījumu, un pirmajā nedēļā ar to tika izveidoti vairāk nekā 20 tūkstoši "TikTok" video. Artemas mūzika šobrīd ir straumēta krietni vairāk nekā 100 miljonus reižu visās platformās. Arī Latvijā mūziķis pārliecinoši turas topu augstākajās pozīcijās jau vairāku mēnešu garumā.

Savukārt duets "YŪT" debitēja šī gada pavasarī ar dziesmu "Tuvu", kas 11 nedēļas jau atrodas Latvijas radiostaciju spēlētāko pašmāju mūziķu top 10 un divas no tām - topa 1.vietā. Grupas "YŪT" sastāvā ir Emīls Deivids Zučiks un Matīss Jānis Berzinskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!