Foto: Publicitātes foto

Grupa "Don Björn" Latvijas mūzikā sevi pieteica šī gada pavasarī, izdodot pirmo singlu "Ar tevi". Tagad klajā nāk grupas jaunākais veikums – dziesma "Storijā", portālu "Delfi" informē mūziķu pārstāvji.

"Don Björn" savu jauno ierakstu raksturo kā laikmetīgu indīpopa un elektroniskās mūzikas skaņdarbu, kas aicina pārdomāt sociālo tīklu ietekmi uz mūsu dzīvi. Radoši iedvesmojoties no klasiskā grupas "The Buggles" hita "Video Killed the Radio Star" un pārceļot to uz mūsdienu digitālās pasaules realitāti, "Don Björn" savā jaunākajā dziesmā ironiski izceļ sabiedrības aizraušanos ar tiešsaistes dzīvi un nepārtrauktu vēlmi dalīties publiskajā telpā ar katru ikdienas mirkli, liekot pārdomāt mūsu aizraušanos ar sociālajiem tīkliem un dzīves atspoguļošanu tajos.

Dziesma apvieno elektronikas un indīpopa elementus, kuru iedvesmas avoti ir tādas grupas kā "Foster the People", "Friendly Fires" un "Metronomy". "Storijā" ir pieejama straumēšanas servisos, kā arī "Atmos" formātā, piedāvājot bagātīgu skaņas pieredzi, kas pastiprina tās mūsdienīgo skanējumu.

Grupas "Don Björn" kodolu veido mūzikas producenti Jānis Eglītis un Mārtiņš Leja kopā ar dziedātāju Oskaru Mustermani. Grupas radītā mūzika apvieno vasarīgas noskaņas ar dzirkstošu "indie-electro-pop" skanējumu, radot unikālu un aizraujošu muzikālo pieredzi. "Don Björn" pirmsākumi meklējami Austrālijā, bet tagad mūziķi ir gatavi uzsākt savu ceļojumu Latvijas mūzikas scēnā ar šo aizraujošo debiju. Viņu mērķis ir radīt mūziku, kas iedvesmo un vieno cilvēkus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!