Foto: Publicitātes foto

Portāls "Delfi" sadarbībā ar biedrību "Austras balva" aicina piedalīties publikas balsojumā un noteikt "Austras balvas 2024" "Delfi" auditorijas simpātiju.

Balsojumā piedalās žūrijas izvēlētie 10 albumi, kas novērtēti kā interesanti, inovatīvi, aktuāli un kvalitatīvi Latvijas mūzikas kontekstā.

Nobalsot par savu favorītu var no 28. augusta līdz 12. septembrim pulksten 23.59. Nobalsot var vienu reizi 24 stundu laikā no vienas IP adreses. Portāls "Delfi" patur tiesības pārbaudīt rezultātus un dzēst negodīgi veiktos balsojumus.

Izvēlies un nobalso šeit!

Lietojot rīkus reklāmu bloķēšanai, balsojums nav pieejams.

"Austras balvas 2024" laureāts, kā arī "Delfi" auditorijas simpātijas balvas ieguvējs tiks nosaukts balvas pasniegšanas ceremonijā 14. septembrī "Hanzas peronā". Biļetes uz koncertu un ceremoniju var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs.

Šogad "Austras balva" tiks pasniegta jau septīto reizi. Iepriekš to ir saņēmusi solo māksliniece Alise Joste, grupas "Rīgas modes", "Satellites LV", "Polifauna" un "Tribes of the City", kā arī reperis ansis.

"Austras balvas" iniciatori ir mūzikas portāla "Intro.lv" žurnālisti Lauris Anstrauts un Normunds Vucāns, to organizē biedrība "Austras balva". Balvas noslēguma ceremonija un nominantu koncerts tiek veidota sadarbībā ar kultūrvietu "Hanzas Perons" un "Latvijas Radio 5 – Pieci.lv". "Austras balvas" oficiālais mediju partneris ir portāls "Delfi", tās norisi atbalsta Latvijas Izpildītāju un Producentu apvienība (LaIPA), Balvas noslēguma pasākumu finansiāli atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!