Foto: AFP/Scanpix

Pēc pilnībā izpārdotas koncertturnejas grupa "Oasis" izsludina divus papildu šovus Vemblija stadionā Londonā, kas notiks nākamā gada 27. un 28. septembrī, vēsta britu ziņu kanāls "Sky News".

2025. gadā gaidāmās "Oasis" turnejas biļetes tirdzniecībā nonāca sestdien, 31. augustā. Pieprasījums bijis tik liels, ka desmitiem tūkstošu fanu pēc tām ilgas stundas stāvēja virtuālajās rindās. Viņi bija neapmierināti ar pasākumu organizatoriem, kas izmantoja dinamisko cenu noteikšanu – tas nozīmē, ka līdz ar rindas garumu pieauga arī biļetes cena. Pēc fanu sūdzībām Lielbritānijas valdība solījusi veikt izmeklēšanu.

Klausītāju lielo interesi aktīvi izmantoja arī spekulanti, biļeti atkārtoti pārdodot pat par 6000 mārciņām jeb aptuveni 7100 eiro.

"Oasis" sola, ka uz nākamā gada 27. un 28. septembra koncertiem Vemblija stadionā biļešu tirdzniecība tiks organizēta citādi – būs izstrādāta pakāpeniska, uz ielūgumu principa balstīta biļešu pārdošanas stratēģija. Kā pirmie biļešu pirkšanai varēs pieteikties tie fani, kas pie tām netika 31. augusta pārdošanā, bet pagaidām nav informācijas par to, kad tas varētu notikt.

Jau vēstīts, ka "Oasis" līderi, brāļi Liams un Noels Galaheri, šī gada 27. augustā pavēstīja – pēc 15 gadu pārtraukuma un solījumiem nekad vairs kopā nespēlēt viņi tomēr ir apvienojušies un 2025. gadā dosies turnejā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!