Foto: Birte Filmer

Šī gada 30. novembrī plānotais vācu grupas "Guano Apes" koncerts ir pārcelts uz nākamā gada rudeni, liecina "Ticketshop" publicētā informācija.

Koncerts Rīgā, tāpat kā visa "Guano Apes" turneja, tiek pārcelts grupas dalībnieka slimības dēļ.

"Mums ir ļoti nepatīkami, taču ir jāpavēsta, ka mūsu "Free The Monkey" turneja tiek pārtraukta slimības dēļ. Esam darījuši visu, lai šo teju pilnībā izpārdoto turneju realizētu, taču veselība ir pirmajā vietā. Esam ļoti bēdīgi, tieši tāpat kā, iespējams, jūs. Jūs esat tik ilgi gaidījuši šo turneju un mēs gribējām piedāvāt neaizmirstamu šovu. Diemžēl šoreiz nevarēsim to izdarīt par 100% un neko mazāk darīt nav vērts," teikts grupas paziņojumā.

"Mēs smagi strādājam, lai ieplānotu jaunus datumus. Informēsim jūs, cik ātri vien tas ir iespējams," vēsta "Guano Apes" dalībnieki.

Grupa arī lūdz fanus būt pacietīgiem, jo turnejas pārplānošana nav iespējama "vienas nakts laikā". Tāpat "Guano Apes" ir pateicīga par atbalstu.

Grupas menedžments šobrīd plāno jaunos datumus, tai skaitā Rīgas koncertam, izziņot divu nedēļu laikā. Šobrīd ir zināms, ka koncerts joprojām notiks "Arēnā Rīga" un visticamāk arī novembrī. Visas iegādātās biļetes būs derīgas koncerta apmeklēšanai jaunajā datumā. Plašāka informācija par biļešu atgriešanu un naudas atmaksu "Ticketshop" mājaslapā.

Grupa dibināta 1994. gadā Getingenā, Vācijā. "Guano Apes" kļuva slavena 90. gadu otrajā pusē ar tādiem hitiem kā "Open Your Eyes", "Lords Of The Boards", "You Can't Stop Me", kā arī "Big In Japan" kaverversiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!