Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 14. septembrī, kultūrvietā "Hanzas perons" notiks "Austras balvas 2024" pasniegšanas ceremonija un nominantu koncerts. "Austras balva" tiek pasniegta gada labākajam mūzikas albumam.

Pasākumā uzstāsies "Austras balvas" nominanti "Netīrās cilpas", "Sign Libra", "Purple Negative", "Les Attitudes Spectrales", kā arī ritunsiic un UG UG UGG UGG. Koncertu vadīs Latvijas Radio Pieci ētera personības Linda Samsonova un Toms Putniņš.

Līdz ar mūziķiem, kas muzicēs nominantu koncertā, uz "Austras balvu 2024" pretendē arī "Kautkaili", "Laika suns", "kuba", "STABS" un Wiesulis & sangvn, kas dažādu iemeslu dēļ koncertā uzstāties nevarēs. "Austras balvu" ieguvušais izpildītājs līdz ar balvu saņems arī biedrības "Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība" (LaIPA) stipendiju 1000 eiro apmērā turpmākajai karjeras attīstībai. Tāpat arī ceremonijā tiks paziņota portāla "Delfi" lasītāju simpātiju balva.

Biļetes uz šī gada "Austas balvu" ir pieejamas "Biļešu paradīzes" tīklā.

Tiem, kas pasākumu nevarēs apmeklēt klātienē, būs iespēja to noklausīties pilnā garumā pirmdien, 16. septembrī sākot no pulksten 19 Latvijas Radio Pieci ēterā, pēc kā sekos padziļināts ieskats uzvarējušajā albumā rubrikas "Izstāsti albumu" ietvaros.

Šogad "Austras balva" tiks pasniegta jau septīto reizi, un iepriekš to ir saņēmusi solo mākslinieki Alise Joste un ansis, kā arī grupas "Rīgas modes", "Satellites LV", "Polifauna" un "Tribes of the City". "Austras balvu" organizē biedrība "Austras balva".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!