Foto: Publicitātes foto

2025. gada 9. jūnijā Tallinas Dziesmu svētku estrādē uzstāsies pasaules mēroga superzvaigzne Džastins Timberleiks, portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāji.

Mūziķis uz skatuves atgriezies pēc piecu gadu pauzes, un pirmo reizi uzstāsies Igaunijā pasaules turnejas "The Forget Tomorrow World Tour" ietvaros. Šīs turnejas ietvaros 6. jūnijā gaidāms arī popzvaigznes koncerts Kauņā, Lietuvā.

2024. gadā Timberleiks ar triumfu atgriezās uz skatuves ar dziesmām no sestā studijas albuma "Everything I Thought It Was", kurā iekļauti 18 pilnīgi jauni skaņdarbi, tostarp populārie singli "Selfish" un "No Angels". Albums ātri iekaroja mūzikas topu virsotnes.

"The Forget Tomorrow World Tour" globālās tūres koncerti notiks vairāk nekā 50 pilsētās visā pasaulē.

Pasākuma rīkotāji vēsta, ka 9. jūnijā mūzikas mīļotāji Tallinā varēs pieredzēt enerģiskus priekšnesumus, sirsnīgas balādes, kā arī Džastina Timberleika harizmātisko šarmu – no "FutureSex/LoveSounds" (2006) lipīgajiem deju mūzikas bītiem līdz "Man of the Woods" (2018) dvēseliskajām balādēm.

Biļetes "Live Nation", FBI un "Positivus" festivāla koncertu kluba biedriem būs pieejamas iepriekšpārdošanā no trešdienas, 25. septembra, plkst. 10.00. Publiskā biļešu tirdzniecība sāksies piektdien, 27. septembrī, plkst. 10.00 "Biļešu servisa" tīklā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!