Foto: Capital Pictures/Scanpix/LETA

Popzvaigzne un kino aktrise Lady Gaga izziņojusi jaunu, ar viņas jaunāko filmu "Joker: Folie à Deux" ("Džokers: Neprāts diviem") saistītu mūzikas albumu, vēsta ārzemju mediji.

Albumam dots nosaukums "Harlequin" un tas pie klausītājiem nonāks pavisam drīz – 27. septembrī. Par jaunā albuma izdošanu dziedātāja paziņojusi savā "Instagram" kontā.

Tāpat Lady Gaga pavēstījusi, ka albumā būs 13 dziesmas. Viņa atklājusi arī dažu dziesmu nosaukumus, piemēram, "Good Morning," "World on a String" un "The Joker".

Dziedātāja jau visu iepriekšējo nedēļu ar "Instagram" starpniecību bija devusi mājienus, ka gaidāms jauns albums. Mūziķe publicēja arī nelielus audio paraugus, kas visdrīzāk ir fragmenti no jaunajā albumā un arī filmā gaidāmajām dziesmām.

Jau vēstīts, ka Lady Gaga jaunajā filmā "Joker: Folie à Deux" spēlē galveno sieviešu lomu – Hārliju Kvinnu. Artura Fleka lomā tāpat kā 2019. gada ekranizācijā – Vakins Fīnikss. Jaunais Džokera stāsts uz lielajiem ekrāniem nonāks oktobra sākumā. "Delfi" jau vēstīja, ka Latvijā "Joker: Folie à Deux" iznākšana tiks svinēta ar dubultu pirmizrādi 2. oktobrī kinoteātrī "Forum Cinemas".

Jaunā kinolente turpina filmas "Joker" ("Džokers", 2019) stāstu. Tā vēsta par Arturu Fleku, kurš ir ieslodzīts Ārkemā un gaida tiesas prāvu par noziegumiem, ko viņš pastrādājis kā Džokers. Vienlaikus cīnoties ar savu divējādo identitāti, Arturs ne tikai sastop īstu mīlestību, bet arī atklāj mūziku, kas vienmēr viņā mājojusi.

Lady Gaga jau iepriekš novērtēta par filmām radītu mūziku.

2019. gadā aktrise un mūziķe saņēma "Oskara" balvu par dziesmu "Shallow" filmai "A Star is Born" (2018). Savukārt pērn Lady Gaga tika pie "Oskara" nominācijas par dziesmu "Hold My Hand" filmai "Top Gun: Maverick".

Paralēli dziedātāja strādā arī pie sava septītā studijas albuma, par kura tapšanu viņa jau arī ir vēstījusi sociālajos medijos. Patlaban ir zināms, ka albums iznāks šī gada oktobrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!