Foto: Publicitātes foto

Grupa "Crazy Dolls" laidusi klajā jaunu dziesmu "Koferi". Kā vēsta grupas mūziķi, tā ir par tām īstajām dzīves vērtībām, kuras "lielajā skrējienā vairs nemaz nepamanām, bet redzam tikai mantas, spīdīgus iepakojumus, naudu un visu ārišķīgo".

Kā rosina grupas dalībnieki, tad īstā dzīves vērtība ir pašu pieredze, kuru ērti ir krāt koferos un šad tad tajos ielūkoties.

"Laikā, kad dienas kļūst īsākas un tumšākas iesakām savā emociju un dzīves pieredzes koferī ielikt labas dziesmas, koncerta, vai izlasītas grāmatas iespaidus un neglabāt tajos spīdīgus krāmus, kuri pavisam ātri kļūst bezvērtīgi," aicina grupas dalībnieki.

Jaunākajā dziesmā grupa "Crazy Dolls" ir atgriezusies pie sava klasiskā skanējuma un turpina mažora ceļu. Jau izsenis par grupas mīļāko instrumentu tiek uzskatīta mandolīna: "Mūsuprāt, tieši mandolīna ir viens no skanīgi gaišākajiem instrumentiem! Mums ir patiess prieks, ka šāds mūzikas žanrs atkal ir atgriezies uz pasaules populārās mūzikas skatuvēm!"

Grupa "Crazy Dolls" izveidota deviņdesmito gadu vidū, un par tās repertuāru atbild Midis un Mārtiņš Poļakovskis. Albums "No visa galva griežas" novērtēts ar Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu "Zelta mikrofons 2019".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!