Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Piektdien, 4. oktobrī, pie klausītājiem nonāk "Coldplay" jaunais albums "Moon Music", kas pēc skaita ir grupas 10. pilna garuma ieraksts. Neilgi pirms albuma izdošanas "Coldplay" līderis Kriss Mārtins populārā britu radiodīdžeja Zeina Lova (Zane Lowe) šovā platformā "Apple Music" atklāja, ka grupa vairāk par 12 albumiem neizdos.

"Moon Music" jeb pilnajā nosaukuma "Music of the Spheres Vol. II: Moon Music" ir turpinājums 2021. gadā izdotajam albumam "Music of the Spheres" jeb "Vol. I: From Earth with Love". Tas ierakstīts Spānija, bet tā vāciņu rotā argentīniešu fotogrāfa Matiasa Alonso Revelli iemūžinātā mēness varavīksne. Albuma producents ir par mūsdienu popmūzikas ģēniju dēvētais Makss Mārtins (Max Martin).

""Moon Music" ir par dažādu dzīves periodu pieņemšanu un gaismas došanu bez jebkādas vajadzības kaut ko saņemt pretī," tā par jauno albumu teicis Kriss Mārtins.

Albuma aktuālais singls ir dziesma "All My Love", kuru Kriss Mārtins pirmo reizi dzīvajā atskaņoja pirms pāris nedēļām Lasvegasā – viņš, nomaskējies ar brillēm un parūku, kāpa uz kāda karaokes bāra skatuves un pārsteidza publiku. Tādā pašā ietērpā "Coldplay" līderis iepriecināja arī kādu pāri viņu kāzās.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!