Foto: Publicitātes foto

Oktobra sākumā pie klausītājiem nonākusi jaunās latviešu dziedātājas un dziesmu autores Ances Sirsones jeb Dālijas Asteres pirmā oficiāli publicētā dziesma – "Burbulī".

Dziesmas publicētājs ir "Izdevniecība MicRec". Dziesmas autore ir pati Ance Sirsone, bet ierakstu studijā producējis Jānis Narbuts.

Jaunā māksliniece ir pabeigusi Madlienas mūzikas skolu, kur apguva klavierspēli un dziedāja korī. Dziesmas jaunā mūziķe raksta kopš 15 gadu vecuma, kuras iepriekš publicēja "Souncloud" straumēšanas servisā. Pašmācības ceļā iemācījusies spēlēt ģitāru, bet kopš 18 gadu vecuma ar skatuves vārdu Dālija Astere regulāri publicējusi savu mūziku un videoklipus video "Youtube".

Dālija Astere pati savu mūziku raksturo šādi: "Stāsts ir par komforta zonām, un cik grūti dažreiz ir no tām izlauzties. Melodija radās jau pirms vairākiem gadiem, bet šogad pie tās atgriezos un beidzot sarakstīju arī vārdus."

"Burbulī" video dziedātāja veidojusi un montējusi pati kopā ar savu draugu kompāniju. Filmēja draudzene Dārta Kalniņa, asistēja māsa Elza Sirsone. Niklāvs Kadiķis nodrošināja tehnisko atbalstu.

Dziesma pieejama visos populārākajās mūzikas straumēšanas servisos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!