Foto: Publicitātes foto

Nākamā gada 5. oktobrī "Arēnā Rīga" uzstāsies amerikāņu pop-pankroka grupa "The Offspring", portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji no "Positivus Music".

Kā īpašie viesi koncertā pievienosies kanādiešu zvaigznes no grupas "Simple Plan".

Biļetes uz koncertu tirdzniecībā būs no 18. oktobra pulksten 10 "Biļešu servisa" tīklā. FBI un "Positivus" festivāla koncertu kluba biedri, kā arī "Delfi Plus" gada, divu gadu un korporatīvie abonenti biļetes varēs iegādāties iepriekšpārdošanā jau no 16. oktobra pulksten 10, izmantojot kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.

"The Offspring" ir populāra amerikāņu grupa, kas tika dibināta 1984. gadā, bet globālu popularitāti sasniedza 90. gados ar albumiem "Smash" (1994) un "Americana" (1998), no jauna pankroku uznesot slavas virsotnēs.

"Pārpildīti koncerti, dziesmas, kas atpazīstamas no pirmās sekundes, vairāk nekā 40 miljoni pārdotu albumu – tas, protams, neskaitot klausītājus, kuri neko nepērk, bet aizņemas no drauga vai svētā mierā un pacietībā sagaida 21. gadsimtu, lai vairotu jau tā iespaidīgo grupas ierakstu mūsdienu klausījumu skaitu straumēšanas platformās," tā par "The Offspring" raksta koncerta rīkotāji.

"Grupas videoklipi savulaik aktīvi rotēja mūzikas televīzijas kanālos ne vien vēlās stundās, kur pirms tam tika "izsūtīta" skaļāka un agresīvāka rokmūzika, bet arī gaišā dienas laikā, kad pie televizoriem pielipuši pat bērni. Un nu viņi visi ir izauguši, lai ar vērienu nosvinētu "The Offspring" četrdesmito gadskārtu," papildina organizatori.

Pop-panks deviņdesmitajos gados piedzīvoja jaunu uzplaukumu – "The Offspring" līdz ar "Green Day" un "Blink-182" kļuva par arēnu zvaigznēm un lielāko festivālu galvenajiem māksliniekiem. "The Offspring" ir pārdevusi vairāk nekā 40 miljonus albumu kopiju pasaulē, kļūstot par vienu no visu laiku komerciāli veiksmīgākajām pankroka grupām.

Kopumā 40 gadu laikā grupa izdevusi 11 studijas albumus, no tiem jaunākais – "Supercharged" – iznāca šogad.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!