Foto: Roberts Āboliņš

Repa supergrupa "Singapūras satīns" laidusi klajā pērn izdotā albuma "Super!" papildināto versiju "Super Duper", kā arī izziņo divus koncertus, kas notiks nākamā gada pavasarī koncertzālē "Palladium".

"Pagājušogad ap šo laiku izdevām albumu "Super", kas noteikti bija mūsu labākais darbs līdz šim, tāpēc pēdējo gadu aktīvi shēmojām, kā padarīt labu par lielisku? Kā padarīt lielisku par izcilu? Kā padarīt izcilu par dižcilu?! Mūsuprāt, atkodām formulu un ar sešām jaunām kompozīcijām padarījām albumu no super par super duper!" stāsta "Singapūras satīna" dalībnieki. Papildinātajā albuma versijā atrodamas arī kompozīcijas sadarbībā ar rolandu če, M Senci&Grandmasteru Neonu, kā arī populāro lietuviešu reperi Remis Retro.

Albumu pavadošais singls ir "Moonshine", un dziesmai iznākusi arī video versija, kas ļaus "Singapūras satīna" dalībniekus iepazīt jaunos tēlos. "Moonshine" mūzikas video režisors Kristaps Deičs, bet to producējusi Elizabete Šukste.

"Mums bieži vaicā, kas mēs būtu, ja mēs nebūtu reperi – videoklipā "Moonshine" uz šo jautājumu ir atbildēts. Mēs būtu metālisti un vampīri, tas vienmēr licies pašsaprotami," turpina grupas "Singapūras satīns" reperi.

"Priecāsimies visus vecos, jaunos fanus, reperus, metālistus un vampīrus satikt mūsu gaidāmajos lielkoncertos 2025. gada 16. un 17. aprīlī – solām vēl noslīpētāku un grandiozāku šovu, izmeklētu setlisti gurmāniem un negaidītākos specefektus!" aicina mūziķi.

Grupa "Singapūras satīns" debitēja 2015. gada izskaņā, kad "YouTube" publicēja savu pirmo miksteipu "Singapūras satīns Vol. 1". Kopš tā laika grupa ir izdevusi četrus studijas albumus, trīs miksteipus un vairākus singlus. 2020. gadā "Singapūras satīns" uzsāka sadarbību ar mūzikas izdevniecību "Universal Music Group".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!