Piektdien, 5. jūlijā, ritmiskās mūzikas festivāla “Rīgas Ritmi” ietvaros, Doma Laukumā 21:00 uzstāsies grupa “Kuba”. Šī uzstāšanās ir zīmīga ar to, ka grupa “Kuba” uzstāsies kopā ar diviem viesmāksliniekiem – saksafonistu Gunāru Rozenbergu, un Latvijas hip-hop mākslinieku Gustavo.
Ar Gunāru Rozenbergu grupai “Kuba” sadarbība aizsākās jau ierakstot albumu “16 episodes”, kurā aktīvu dalību ņēma arī vecmeistars, piedaloties vairāku skaņdarbu ierakstā. Ar hip-hop mākslinieku Gustavo grupai “Kuba” sadarbība albuma “16 episodes” prezentācijas pasākumā klubā Depo, kur kopīgi tika atskaņots viens skaņdarbs, kas arī bija grupas uzstāšanās pēdējais skaņdarbs. Cik kopēju skaņdarbu būs šajā koncertā vēl nav zināms. Pirms un pēc grupas “Kuba” uzstāšanās uzstāsies JaffaRiga dīdžeji Helly Judas un DJ Heincha. Jau šo svētdien no paša rīta grupa “Kuba” dosies uz Lietuvu, kur vakarā “Kuršu kāpās” notiks starptautiskā ikgadējā kinomatogrāfistu saieta – vasaras semināra atklāšana, kurā uzstāsies grupa “Kuba”.

Šis kinoļaudīm nozīmīgais nedēļu garais pasākums paredzēts kā darba nometne, kurā ar lekcijām uzstāsies pasaulē slaveni režisori un scenāristi, tādi kā Kventīns Tarantīno, u.c. Grupai “Kuba” šī ir laba iespēja pieteikt sevi arī kinomūzikas lauciņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!