Foto: Publicitātes foto
Latvijas thrash-metal apvienība "Relicseed" 8. decembrī Sanfrancisko uzstāsies ASV ietekmīgākās thrash-metal apvienības "Metallica" trīsdesmitās dzimšanas dienas svinību pasākumu ietvaros, portālam "Delfi" pavēstīja grupas pārstāvis Edgars Rakovskis.

"Relicseed" pasākuma ietvaros sniegs gandrīz divu stundu garu koncertu. Pasākumu organizē Sanfrancisko "Metallibash" komiteja, un tas norisināsies leģendārajā bārā "Kimo's", kurā 2002.gadā ir spēlējusi "Metallica".

Grupa "Relicseed" drīz dosies pirmajā Eiropas koncertturnejā. Plānots, ka koncertturnejas laikā grupa uzstāsies Vācijā, Lielbritānijā, iespējams arī Spānijā, tomēr, kā apgalvo "Relicseed" pārstāvji, nianses vēl tiek precizētas. Viņi turpina darbu pie gaidāmā albuma, tomēr jau 6. septembrī grupa iepazīstinās ar jaunāko veikumu, dziesmu "Queen".

2004.gadā dibinātā Latvijas thrash-metal apvienība savas pastāvēšanas laikā ir spēlējusi Latvijas lielākajos festivālos. 2010.gada 3.decembrī grupa izdeva debijas albumu "60 minūtes sapņa" - četru talantīgu mūziķu Andreja Upmača, Jāņa Narbuta, Kārļa Šteinmaņa un Edgara Rakovska viedokli un attieksmi pašiem pret sevi un apkārt notiekošo, kas tika nominēts "Latvijas metāla gada balvai 2010". Albuma prezentācijas koncertturnejas ietvaros tika nospēlēti koncerti četrās Latvijas pilsētās: Rīgā, Cēsīs, Jelgavā un Liepājā. Grupai ir līgums ar ASV un Vācijas ierakstu un koncertu organizēšanas kompāniju "Dirty Earth Records".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!