Foto: Publicitātes foto
Lenija Kravica, kurš 11. novembrī uzstāsies "Arēnā Rīga", personāls Latvijā ieradīsies ar pieciem autobusiem, desmit kravas automašīnās līdzi vedot visu nepieciešamo vienam no visu laiku krāšņākajiem šoviem, portālu "Delfi" informēja koncerta rīkotāji - aģentūra "LTips".

Skatuves būvēšanas darbus Kravica komandai palīdzēs veikt kompānijas "GaCo" speciālisti. "Vadoties pēc tehniskā raidera, inteliģento un LED prožektoru skaita ziņā vien, Krevica šovs pārspēj pat "Muse", kuri, kā zināms, ir īpaši prasīgi šajā ziņā, un līdz šim bija mums tehniski vissarežģītākie mākslinieki," norāda "GaCo", kuru "kontā" ir arī rūpes par festivāla "Positivus" tehnisko pusi, skaņām un gaismu jaunajā koncertzālē "Palladium", darbs ar tādiem māksliniekiem kā "Muse", Džeimss Blants, Mika, Bjorka, "Skorpions" un citiem, vadītājs Gatis Kidals.  

Kopumā uz Rīgu tiks atgādātas vairāk nekā 32 tonnas skaņas un gaismu aparatūras, kas paredzētas izmantošanai Kravica koncertam.

Skatuves uzbūve un citi sagatavošanas darbi tiks sākti jau dienu pirms koncerta - 10.novembrī, lai pasākuma dienā pietiktu laika samontēt un noregulēt Lenija Krevica atvesto tehnisko ekipējumu. Viņa 55 tehniskajiem darbiniekiem palīdzēs vismaz 60 vietējo speciālistu - alpīnisti, elektriķi, krāvēji, iekrāvēju vadītāji un citi.

Jau ziņots, ka 11.novembrī "Arēnā Rīga" ar vienīgo koncertu Latvijā sava jaunākā albuma "Black And White America" ietvaros viesosies unikālais amerikāņu rokmūzikas komponists, multiinstrumentālists, producents, aranžētājs un arī aktieris Lenijs Krevics.

Šī mākslinieka daiļarade ir viena no retajām, ko augsti vērtē gan kritiķi, gan kolēģi, gan miljonos mērāma fanu auditorija. Aptuveni 20 gadu garās karjeras laikā Krevics izdevis deviņus studijas albumus, kopumā pārdodot vairāk nekā 35 miljonus kopiju un sniedzis tūkstošiem koncertu visā pasaulē.

Biļešu iepriekšpārdošana uz Lenija Krevica koncertu "Biļešu serviss" tīklā un internetā. Biļešu cenas - sākot no 25 latiem.

Fotogalerijā: Lenijs Kravics Rīgā 2008. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!