Foto: Publicitātes foto
Ar pieciem speciāliem autobusiem un 10 kravas automobiļos izvietotu nepieciešamo tehnisko aprīkojumu amerikāņu mūziķis Lenijs Kravics un viņa pavadošais personāls ceturtdien ieradās Rīgā, portālam "Delfi" pavēstīja koncerta organizatori - "LTips Agency".

Kā norāda koncerta organizatori, Kravics uz Rīgu devies uzreiz pēc uzstāšanās Varšavā, lai laikus sagatavotos lieliskam šovam. "Plaši zināms fakts, ka Kravics pievērš īpašu uzmanību koncerta skaņai, gaismām, savam sniegumam un saspēlei ar skatītājiem, atstājot dažādas ērtības otrajā plānā," norāda "LTips Agency".

"Kamēr tehniķi veic savus pienākumus, pats Lenijs, iespējams, izbrauks nelielā ekskursijā pa Rīgu, bet dienas otrajā pusē ieturēs vakariņas kādā kolorītā restorānā," norāda "LTips Agency" pārstāvji.

Iespaidos pirms gaidāmā koncerta dalījies arī Lenija Kravica iesildītājmākslinieks - Radio SWH dīdžējs Artis Dvarionas, kuru "iesildīšanai" Rīgā Lenijs Kravics apstiprinājis jau vairākkārt. ''Jūtos īpaši pagodināts par iespēju uzstāties pirms Lenija Kravica Rīgā. Jo īpaši, ja man to uztic arī šajā, trešajā Lenija Rīgas vizītes laikā.

2005. gadā pirms viņa koncerta Skonto hallē uzstājāmies ar grupu R.A.P., bet pirms 2008.gada koncerta "Arēnā Rīga" spēlēju vienu no saviem svarīgākajiem DJ setiem. 11. novembra vakars būs liels pagodinājums un izaicinājums vienlaikus. Gaidu to ar nepacietību!'' teic Dvarionas.

11. novembrī durvis "Arēnā Rīga" tiks vērtas vaļā pulksten 19, koncerta sākums - no pulksten 20. Lenijs Kravics ar grupu sniegs aptuveni divas stundas garu priekšnesumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!