Foto: Kadrs no video
Grupas "Duran Duran" dziesmas "Girl Panic!" video klipu aizliegts izrādīt tādos mūzikas telekanālos kā MTV un VH1, vēsta ārvalstu mediji.

Video klips, kura garums pārsniedz deviņas minūtes, tiek uzskatīts par pārāk atklātu, tāpat tiek ziņots, ka video klipā saskatīta arī slēptā reklāma.

Klipa režisors ir Jonas Akerlunds, kurš iepriekš sadarbojies ar tādiem mūziķiem kā Madonna, "Roxete", "Rammstein", "Mettalica", Pols Makartnijs un daudziem citiem.

Akerlunda režisētajā video klipā filmējušās arī vairākas plaši pazīstamas topmodeles, kuras video klipā atveido grupas "Duran Duran" dalībniekus - sniedz intervijas, piedalās fotosesijās, izklaidējas viesnīcā un pat spēlē mūzikas instrumentus. Savukārt paši mūziķi video klipā redzami žurnālistu un apkalpojošā personāla lomās.

Dziesma "Girl Panic!" iekļauta 13. grupas albumā "All You Need Is Now". Ārvalstu mediji tāpat atzīmē, ka 1981. gadā telekanāls MTV atteicies izrādīt "Duran Duran" dziesmas "Girls on Film" video klipu, kura kadri redzami arī "Girl Panic!" video.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!