Foto: Publicitātes foto
27. jūnijā Viļņas koncertzālē "Forum Palace" latviešu apvienība "Relicseed" iesildīs Amerikāņu thrash metal leģendu "Testament", portālu "Delfi" informē aģentūra "L Tips".

"Testament" ir viena no prestižākajām amerikāņu thrash metal žanra grupām, kas par spīti neskaitāmajām sastāvu maiņām un radošajām pauzēm šogad ir sasniegusi savas pastāvēšanas 30. gadadienu. 2012. gadā tika izdots grupas desmitais studijas albums "Dark Roots of Earth", kas iemantojis ne tikai nedalīti pozitīvu mūzikas kritiķu atzinību, bet arī ierindojies "Billboard" 200 topa 12. vietā, kas ir līdz šim augstākais rādītājs "Testament" vēsturē. Albuma prezentācijas tūres ietvaros grupa sniegs koncertu Lietuvas galvaspilsētā, un par vienīgajiem iesildītājiem šajā koncertā ir izvēlēta latviešu grupa "Relicseed".

Pašmāju smagā metāla apvienība "Relicseed" līdz šim izdevusi debijas albumu "60 minūtes sapņa", kā arī sniegusi koncertus gan Eiropā, gan ASV, kur arīdzan ierakstījusi otro studijas albumu.

Biļetes uz "Testament" koncertu par 18 latiem iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā "Biļešu servisa" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!