Foto: Publicitātes foto

Pirms septiņiem gadiem, 12. februārī, Latvijas 1. Rokkafejnīca pirmoreiz vēra durvis Rīgā, Reiterna namā, bet ik gadu jubileja kopā tiek svinēta tuvāk pavasarim. Šogad svinības notiks 1. un 2. martā, portālu "Delfi" informē Rokkafejnīcas pārstāvji.

Rokkafejnīcas jubilejas svinībās par labu tradīciju ir kļuvis ikgadējais Reiterna nama skatuves viesis – Dambis un leģendārā Latvijas pankroka grupa "Inokentijs Mārpls", kas 1. martā atklās arī šī gada svinības. Grupas pirmsākumi meklējami 80. gados, grupas līderim Dambim vairāku desmitu gadu garumā sniedzot lielu ieguldījumu Latvijas pagrīdes mūzikas dzīves attīstībā un izpelnoties dažādus cieņu apliecinošus apzīmējumus kā Latvijas pagrīdes mūzikas tēvs vai pankroka vectētiņš.

Svinībās uzstāsies arī grupa "Eels of Sixties", kuras sastāvs pēc skata nedaudz atgādina pazīstamo "Double Faces Eels", taču šīs grupas izpildījumā skanēs rokenrola klasikas vēl nedzirdētas kaverversijas, jo grupa iedvesmu rod 60. un 70. gadiem rokenrola vēsturē.

Sestdien, 2. martā, svinības turpināsies ar grupu "Laime pilnīga", "Neon Saturdays" un "CoCo Orchestra" ar Kārli Būmeisteru uzstāšanās.

Ieeja koncertos bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!