Foto: Publicitātes attēli
28. augustā radošajā Tallinas ielas kvartālā jau devīto gadu norisināsies urbānās pilsētvides festivāls "Ezīšfests", kurā viesus sagaida plaša klāsta un dažādu gaumju mūzikas apvienības, performances un mākslas aktivitātes.

Kā šī gada pirmos izziņotos festivāla māksliniekus "Ezīšfests" nosauc reperi Eliotu, kurš aktīvi darbojas projektā "Singapūras Satīns", un tādu dziesmu kā "Sporta stundas", "Pirmais līgā" un “Repa Spēles Terorists” autoru Prusax.

Programmu papildina daudzšķautnainās balss īpašniece un "Zelta Mikrofons" balvas ieguvēja Evija Vēbere, mūzikas apvienība "Very cool people", kuri uz skatuves kāps kopā ar fantastiskām dāmām Evilenu Protektori un Paulu Saiju, kā arī leģendārā pankgrupa "PND".

Viņiem pievienosies Latvijas pagrīdes mūzikas tēvi, pankroka apvienība "Inokentijs Mārpls", jaunā popmūzikas zvaigzne, debijas dziesmu "Siekala" un "Sāku no sākuma" autore "Būū", poproka trio "Audiokvartāls" un sirsnīgais Jonas Lindberg - Latvijā dzīvojošs zviedru mūziķis, kurš izpilda dziesmas par mīlestību, saldējumu, vaļiem, pūķiem un princesēm.

Vēl "Ezīšfestā" būs skatāms mūziķu tandēms Gints Smukais un Kaspars Niklasons, Normunds Ņērbulis jeb "NormisMusic', kurš savu mūziku rada, izmantojot elektroakutisko ģitāru un cilpu tehniku; kā arī DJ Miami, DJ Spriegums un DJ Pannā pirdējs.

Tuvojoties festivālam, tiks izziņoti vēl vairāki pašmāju mūziķi un mākslinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!