Foto: AFP/Scanpix/LETA

Popmūzikas veterāns Sers Eltons Džons saņēmis pozitīvu Covid-19 testa rezutātu un pārtraucis turneju ASV, vēsta BBC.

Šobrīd ir atcelti divi koncerti Dallasā, Teksasā.

Kā norāda medijs, 74 gadus vecais mūziķis ir pilnībā vakcinēts un saņēmis arī balstvakcīnu. Eltons Džons savā "Instagram" profilā raksta, ka šobrīd viņam ir viegli slimības simptomi un viņš drīzumā cer atsākt koncertēšanu.

"Tas allaž ir liels sarūgtinājums, ja ir jāpārceļ koncerti. Atvainojos visiem, kam tas sagādājis neērtības, taču man un manai komandai ir jābūt drošībā," "Instagram" raksta mūziķis.

Pārceltie koncerti ir daļa no turnejas "Farewell Yellow Brick Road", kas aizsākās jau 2018. gadā un ir mūziķa atvadas no savas skatuves karjeras.

Turnejā bija ieplānoti vairāk nekā 300 koncerti, taču šo grafiku jau kopš 2020. gada pavasara ietekmē Covid-19 pandēmijas mainīgie ierobežojumi. Turneja tika pārtraukta arī pagājuša gada septembrī, jo Eltonas Džonam bija nepieciešama ķirurģiska operācija.

Eltons Džons ir pasaulslavens britu mūziķis. Karjeras laikā laidis klajā daudzus albumus un singlus, kuri kļuva par atpazīstamiem hitiem visā pasaulē. Saņēmis daudzus prestižus apbalvojumus. Eltons Džons tiek uzskatīts par vienu no visu laiku komerciāli veiksmīgākajiem mūziķiem. 1994. gadā viņš tika uzņemts Rokenrola slavas zālē. Mūziķis vairākkārt uzstājies arī Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!