Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Kristīne Prauliņa ar grupu "The Soulful Crew" izdod videoklipu singlam "Change of Perspective", ar ko tiek pieteikts albums "Textures", kas pie klausītājiem nonāks jau 20. aprīlī, "Delfi" informē mūziķes pārstāvji.

"Dziesma stāsta par dienām, kurās grūti ieraudzīt skaistumu un jēgu, bet tieši labā meklējumi un izvēle skatīties gan uz sevi, gan uz apkārtējo pasauli caur ticību un perspektīvas sajūtu, mūs definē vairāk par jeb ko citu," par jauno singlu stāsta Kristīne Prauliņa. "Šī man ir ļoti mīļa dziesma, ko rakstīju grūtā dienā, saulei spīdot."

Singla "Change of Perspective" video veidoja radošā apvienība "Colortime", klipa režisors un videogrāfs ir Reinis Janulis.
Ierakstā piedalās Prauliņas veidots oriģinālmūzikas sastāvs – grupa "The Soulful Crew", kurā muzicē taustiņinstrumentālists Toms Mikāls, basists Valters Sprūdžs, ģitārists Jānis Kalniņš un bundzinieks Kaspars Kurdeko.

Gan singls "Change of Perspective", gan drīzumā gaidāmais albums "Textures" ir ierakstīts "Mint Music Studio" Rīgā; ieraksta un miksa inženieris ir Toms Lisments, bet albuma skaņas masteru veicis Zino Mikorey Berlīnē. Albumā būs iekļautas 10 oriģināldziesmas, kuru autori ir dziedātāja Kristīne Prauliņa un basits Valters Sprūdžs.

20. aprīlī, albuma izdošanas dienā Rīgā, fon Stricka villā notiks prezentācijas koncerts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!