Foto: Publicitātes attēli

Jelgavas hip-hopa apvienība "Pafs" nupat publicējusi albumu "Visums", kas ir viņu pirmā ieraksta – albuma "369" (2020) – turpinājums, "Delfi" informē grupas pārstāvji. Albums jau ir pieejams visos mūzikas straumēšanas servisos.

Grupa neslēpj, ka ir atsaukusies uz slavenā izgudrotāja, fiziķa un inženiera Nikolas Teslas vārdiem: "Ja vien jūs zinātu 369 nozīmi, tad jums būtu atslēga uz Visumu". Abi albumi – "369" un "Visums" – ir savstarpēji saistīti.

"Albuma stāsts ir kā ieskats tālā nākotnē – mēs esam noveduši savu planētu līdz iznīcībai un esam spiesti to pamest, lai meklētu citas," stāsta grupas līderis Ruslans Fadejevs jeb MC Ras. "Mēs (grupa "Pafs") dodamies kosmiskajā ceļojumā, ņemot līdzi tikai atmiņas par šo zemi, kuras resursus esam "izslaukuši"."
Albumā "Visums" grupa bez hip-hopa spēlējās arī ar citiem mūzikas žanriem, rādot piemēru, ka pastāv iespēja apvienot stilus, bieži vien tādējādi radot krāšņāku skanējumu. Dziesmā "Sākums" grupai bija iespēja sadarboties ar mūzikas pavadījuma autoru Sandi Siliņu jeb "Silins Beats", bet dziesmā "Galaktika" – ar populāro mūziķi Jāni Šmēdiņu jeb Faktu, kurš veidoja šīs dziesmas muzikālo pavadījumu.

Albuma vāciņa autors ir Toms Markovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!