Foto: Publicitātes foto

Mesas un Gacho jeb mūziķa Gata Irbes lielkoncertu Mežaparka Lielajā estrādē papildinās pašmāju hip-hopa grupa "S'T'A", portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji.

Kā vēstīts iepriekš, koncerts notiks Mežaparka Lielajā estrādē šī gada 19. augustā, iezīmējot mūziķa Gata Irbes 25 gadus ilgo darbu uz skatuves.

"Domāju, ka klausītājiem šī būs lieliska, un, jāsaka, ļoti reta iespēja redzēt un dzirdēt grupu "S'T'A". Iepriekšējā mūsu uzstāšanās notika 2011. gadā, jo mūzikā, gan solo, gan dažādos projektos, darbojamies katrs atsevišķi," stāsta "S'T'A" dalībnieks Žaks Bernāts. Viņš piebilst - pagaidām nav skaidrs, vai sekos vēl citas "S'T'A" uzstāšanās, bet šādu iespēju nevarot izslēgt."

Tāpat viņš sola, ka drīzumā straumēšanas platformās nonāks 2001. gadā izdotais "S'T'A" albums "Manas pilsētas skati".

Pirmoreiz par hip-hopa apvienību "S'T'A" sabiedrība uzzināja 1999. gadā ar pirmo izdoto singlu "Normāla parādība", un jau pāris gadu vēlāk – 2001. gadā - grupa izdeva albumu "Manas pilsētas skati", kas ir viens no pirmajiem hip-hopa žanra studijas albumiem Latvijā. Albumā tika iekļautas tobrīd daudziem labi zināmas dziesmas kā "Labais puika", "Manas pilsētas skati", u.c. Grupā ir divi dalībnieki - Žaks Bernāts un Kurts Fridrihsons (Kurts).

"Šo daudzo gadu garumā kopš projekts "S'T'A" vairs neeksistē, mūsu mūzikas fani nepagurstoši turpināja uzdot jautājumu: "Kad būs S'T'A koncerts?" Tādēļ gribu pateikt paldies Gatim, kurš savā jubilejas lielkoncertā mums ar Žaku ir devis iespēju satikties atkal uz skatuves un dāvāt "S'T'A" uzticīgajiem klausītājiem šo muzikālo piedzīvojumu," par gaidāmo koncertu saka Kurts.

Kā vēstīts iepriekš,19. augustā Mežaparka Lielajā estrādē notiks mūzikas projektu Mesa un Gacho lielkoncerts, kas iezīmēs mūziķa Gata Irbes 25 gadus ilgo darbu uz skatuves. Šī būs pirmā reize, kad abi mūzikas projekti – Mesa un Gacho, būs redzami un klausāmi līdzdarbojoties un papildinot vienam otru uz vienas skatuves - viena koncerta ietvaros

Biļetes uz koncertu pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!