Foto: Patriks Pauls Briķis/DELFI
Dienu pirms atklāšanas sparīgi tiek iekārtota "Positivus" festivāla teritorija. "Delfi" komanda devās uz Lucavsalu, lai palūkotos, kādas pārmaiņas šogad gaidāmas festivāla teritorijas plānojumā. Piedāvājam kopā ar "Delfi" sociālo mediju satura veidotāju Edgaru Bāliņu vēl pirms atklāšanas ielūkoties, kas notiek aiz "Positivus" vārtiem.

Pavisam citā vietā atradīsies otra lielākā skatuves – "Lāčplēsis Stage", bet dauzveidīgas atrakcijas visā festivāla teritorijā piedāvās "Positivus" atbalstītāji. Tāpat, kā ierasts, atsevišķa zona būs iekārtota ēdināšanai, tāpat gaidāms arī daudzu apmeklētāju mīlētais dizaineru un rokdarbnieku tirdziņš.

Jau vēstīts, ka "Positivus" teritorija vārtus apmeklētājiem vērs piektdien, 14. jūlijā, pulksten 14. Festivāls turpināsies sestdien, 15. jūlijā, kad no pulksten 12 atkal teritorija būs atvērta mūzikas klausītājiem.

2023. gada festivālā uzstāsies: Sems Smits, reperis J.I.D, duets "Little Big", grupas "Emotional Oranges", "Alt-J", hip-hopa producents un dziesmu autors Metro Boomin, duets "EarthGang", Gustavo, Tomijs Kešs un daudzi citi. Ar precīzu festivāla programmu var iepazīties "Positivus" mājaslapā un aplikācijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!