Foto: Publicitātes foto

Jaunā pašmāju dziesminiece Kristiāna Millere publicējusi smeldzīgu balādi "Problēmas", kas ir trešais singls no viņas rudenī gaidāmā debijas albuma.

Kā "Delfi" norāda mūziķes pārstāvji, dziesma ir veltījums ikvienam, kas jebkad cietis no vardarbības un sabiedrības vienaldzības, – ikvienam, kas ir lūdzis palīdzību un palicis nesadzirdēts un nesaprasts. Dziesmu "Problēmas" vizualizē videoklips ar spēcīgu vēstījumu.

"Diemžēl mēs atstājam pārāk daudz vietas un brīvības tiem, kas emocionāli vai fiziski dara pāri apkārtējiem," stāsta Kristiāna Millere. "Mēs kā sabiedrība cenšamies to pieklusināt, noslēpt ikdienas steigas ēnās, nerunāt par "ziloni istabā", ko visi redz, bet cenšas ignorēt. Es ceru, ka ar šo dziesmu mēs kaut nedaudz uzspīdināsim gaismu šīm ēnām, runāsim vairāk, mīlēsim un cienīsim viens otru."

Dziesmas mūzikas un vārdu autore ir Kristiāna Millere. Ierakstā piedalījās: Kristiāna Millere (akustiskā ģitāra un vokāls), Linda Garanča (taustiņi), Rihards Paškausks (ģitāra), Ģirts Eglītis (bass) un Matīss Bērzs (bungas). Studijas producents – Kārlis Šteinmanis.

.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!